Onaangekondigde Motorola Moto G32 laat gezicht zien


Vandaag kunnen we u een nieuwe Motorola telefoon uit de Moto G serie laten zien. Een nog officieel aan te kondigen telefoon. Volgens de bron gaat het om de Moto G32 die, gezien zijn voorganger, een gunstig prijskaartje zal hebben.

In november 2021 kondigde Lenovo de Motorola Moto G31 aan. Het lijkt dus nog wat vroeg om te spreken over de Moto G32. Maar door nieuwe ontwikkelingen lijkt een aankondiging aanstaande. Foto's van de G32 zijn namelijk opgedoken bij een keuringsinstantie.

Motorola Moto G32
Vermeende Moto G32 langs de meetlat

Dat is althans wat MySmartPrice ons wil doen geloven. Op de foto's zien we echter het logo van Sporton Lab; een Taiwanees bedrijf dat producten test en certificeert. Wat de werkelijke herkomst van de foto's ook is, we kijken in ieder geval naar de Motorola Moto G32

50MP camera en 5000mAh batterij

Deze telefoon met typenummer XT2235-3 wordt geleverd met een 5000mAh grote batterij en een 33W snellader. Aan de achterkant zien we een drievoudig camerasysteem met flitser. Op deze module staat "50MP" geschreven, wat ons iets meer vertelt over de hoofdcamera. We weten niet hoe groot het scherm van de G32 is. Die informatie ontbreekt nog, al zien we wel een selfiecamera aan de bovenkant. Het is dus veilig om aan te nemen dat er een pons selfiecamera aanwezig is.

We moeten wachten op een officiële aankondiging van het moederbedrijf Lenovo. Maar dat moment lijkt aanstaande aangezien het toestel klaar en ogenschijnlijk goedgekeurd is.


Prijsvergelijker Motorola Moto G32
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
4 GB/128 GB Mineral Grey
€ 176,46 € 184,36   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G32


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel