Nokia G50 promotievideo te vroeg geplaatst


Een promo video van de Nokia G50 5G is opgedoken nog voordat het toestel officieel is aangekondigd. Dat lijkt een vergissing te zijn, maar tegelijkertijd erg kostbaar. Het toestel is nu volledig in de openbaarheid.

In de video beveiligd door NokiaPowerUser, zien we de Nokia G50 van zowel de voor- als de achterkant. De originele video werd onmiddellijk offline gehaald na het ontdekken van de fout. De hele video duurt 5 seconden, maar het kwaad is geschied. We zien een toestel met V-vormige inkeping en aan de achterkant een driedubbele camera van minstens 48MP.

Dit lijkt een toestel te zijn uit het zogenaamde goedkopere segment. Het lijkt ook het eerste 5G-toestel uit de nieuwe G-serie van Nokia te zijn. Mogelijk zit net als bij de G10 en G20 de vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel. In de Instagram-post van Nokia Frankrijk met de video staat verder dat de Nokia G50 een batterijduur van een dag heeft. Dat zou opmerkelijk zijn; alle andere Nokia G-telefoons onderscheiden zich door een batterijduur van meerdere dagen.

Nokia G50 verkoopprijs

Andere specificaties van de G50 5G zijn een Snapdragon 480-processor met minimaal 4GB aan RAM-geheugen (RAM) en 64 of 128 GB aan opslaggeheugen (ROM). De beschikbare kleuren zijn Blue en Midnight Sun en de mogelijke verkoopprijs is £ 207,56. Omgerekend naar euro's is dat € 240. Het wachten is nu op een officiële aankondiging van HMD Global. Dat is het bedrijf dat ons telefoons brengt onder de naam Nokia.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel