Samsung Galaxy Fit 3 met groter scherm lekt groots uit


Meer dan drie jaar nadat de Fit 2 werd uitgebracht, lijkt het erop dat hij eindelijk een opvolger krijgt. Er zijn exclusieve foto's gelekt van de Samsung Galaxy Fit 3, waarop een veel groter scherm te zien is.

Afbeeldingen van de Galaxy Fit 3 bereikten ons via de website windowsreport.com. Deze afbeeldingen tonen een fitnesstracker met een aanzienlijk groter scherm dan op de Fit 2. Hierdoor lijkt de Galaxy Fit 3 meer op een smartwatch dan op een fitnesstracker.

Samsung Galaxy Fit 3 lekt via windowsreport.com.
De aankomende Galaxy Fit 3 met een groter scherm

Een groter scherm biedt ruimte voor meer informatie. Zo zien we in één oogopslag de stappenteller, hartslag en batterijpercentage. Naast een aanraakgevoelig scherm zien we rechts een enkele bedieningsknop en een microfoon. Op de achterkant zitten verschillende sensoren en, volgens de bron, een connector om het toestel op te laden. Hoogstwaarschijnlijk zal dat laatste draadloos gebeuren.

Galaxy Fit 3 aankondiging

Voorlopig blijft er nog veel onbekend. Specificaties zijn niet beschikbaar en uit de afbeeldingen kunnen we niet opmaken of je bandjes kunt verwisselen. Het wachten is dus op de officiële onthulling van de Fit 3 door Samsung. Dat zal waarschijnlijk op zijn vroegst ergens in 2024 gebeuren.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Fit 3 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel