Samsung Galaxy S22 Ultra wordt mogelijk S22 Note genoemd


Als je foto's hebt gezien van de aankomende Galaxy S22 serie, zal dit verhaal niet als een verrassing komen. De grootste S22, voorheen de S22 Ultra genoemd, ziet er heel anders uit dan zijn kleinere S22 en S22+ broertjes en zusjes. En dat is mogelijk met een reden.

Want volgens een nieuwe bron krijgt het toestel dat we S22 Ultra tot nu toe noemden, een heel andere naam. Een die beter past bij zijn grootste voordeel; ondersteuning voor de S Pen. Dankzij het hoekigere uiterlijk en de ingebouwde S Pen lijkt hij niet alleen heel erg op een Note-telefoon, maar krijgt hij mogelijk ook die naam; de 'S22 Note'.

Hoewel het gerucht aannemelijk klinkt moeten we ons realiseren dat het vooralsnog leunt op een enkele bron. Of beter gezegd; één tweet. De Note en Ultra hebben altijd veel gemeen gehad; grote telefoons met high-end specs. Nu de Galaxy Note-serie is stopgezet en is overgenomen door de Galaxy S-serie, is een kleine verwijzing ernaar wel het minste wat Samsung kan doen.

S22 Note/Ultra specificaties

Ondanks een mogelijk andere naam, hebben we het nog steeds over hetzelfde toestel. Eentje met een 6,81-inch groot AMOLED-scherm, waarschijnlijk met een snelle 120Hz weergave en met een hoge QHD+ resolutie, een viervoudige camera in een P-vormige lay-out en natuurlijk een ingebouwde S Pen.

Wat ons betreft is het nog te vroeg om dit gerucht als waarheid te presenteren. Het wachten is op de lancering en het definitieve woord van Samsung. Dat zou mogelijk 8 februari 2022 moeten gebeuren. Die datum werd eerder door Jon Prosser genoemd als de datum voor een Unpacked Event. Prosser voorspelt vaker juiste informatie over onaangekondigde telefoons, maar hij zit er ook wel eens naast. We zullen het moeten afwachten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S22 Ultra
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
512 GB Black Zichtbaar gebruikt
€ 972,00 € 972,00   Bekijk
Refurbished.be
512 GB Black Zo goed als nieuw
€ 999,00 € 999,00   Bekijk
Refurbished.be
512 GB Black Licht gebruikt
€ 1.126,00 € 1.126,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S22 Ultra


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel