OnePlus 11 Pro

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De OnePlus 11 Pro in het nieuws

ts OnePlus 11 Pro Render Onleaks Smartprix

Renders tonen OnePlus 11 Pro met Alert Slider

Geruchten ·

De eerste renders van de OnePlus 11 Pro zijn opgedoken. Deze renders tonen een uitgestrekte en ronde cameramodule met het Hasselblad-logo. Maar we zien ook een oude bekende.

OnePlus baarde opzien door zijn vorige vlaggenschip, de OnePlus 10T, niet uit te rusten met een Alert Slider. Deze schuifknop was tot nu toe een standaardfunctie op elke OnePlus-smartphone. Het weglaten ervan veroorzaakte veel kritiek. Kijkend naar onderstaande afbeeldingen van de 11 Pro, lijkt OnePlus daar iets aan gedaan te hebben.

OnePlus 11 Pro render
Render toont de OnePlus 11 Pro

Maar we zien meer dan de Alert Slider. Namelijk een Hasselblad camera met ten minste drie verschillende sensoren. Dit keer is de module rond in plaats van vierkant zoals op de 10 Pro of 10T. Welke sensoren OnePlus precies van plan is te gebruiken, is nog onbekend.

Snapdragon 8 Gen 2

Qua specificaties weten we nog erg weinig. Wel verwachten we dat OnePlus zal kiezen voor de krachtigste processor die beschikbaar is. Aangezien de OnePlus 11 Pro pas in 2023 wordt aangekondigd zal dat vermoedelijk Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 2 zijn.

(via)


Vragen en antwoorden over de OnePlus 11 Pro