Samsung Galaxy A01 Core

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy A01 Core in het nieuws

ts blauw toothsig Samsung Galaxy A01 Core

Verrassend: Samsung Galaxy A01 Core krijgt vervangbare batterij

Geruchten ·

We zijn er inmiddels aan gewend geraakt: je kunt de batterijen van je telefoon niet meer verwisselen. In werkelijkheid is gebleken dat we het niet zo vaak nodig hebben als we dachten. Veel fabrikanten, waaronder Samsung, waren er al van afgestapt. En toch zal de aankomende Galaxy A01 Core een vervangbare batterij hebben.

Het typenummer van de Galaxy A01 Core vertelt ons dat het een uiterst eenvoudige en dus betaalbare smartphone is. En als we zeggen goedkoop, dan denken we aan plastic. Het voordeel hiervan is dat je hem makkelijk uit elkaar kunt halen. Handig om de batterij te vervangen. En precies dat lijkt te gebeuren met de A01 Core

Bluetooth SIG Galaxy A01 Core
Bluetooth-certificering van de A01 Core

Samsung brengt niet alleen de verwisselbare batterij terug, ook de naam 'Core' wordt nieuw leven ingeblazen. We hebben het al een lange tijd niet meer gezien. De eerder vrijgegeven Bluetooth goedkeuring liet al zien dat het toestel mogelijk een MediaTek processor heeft met 1 GB RAM. Hieruit kunnen we opmaken dat het hoogstwaarschijnlijk een Android Go toestel is. De vervangbare batterij heeft een verwachte capaciteit van 3000 mAh. We wachten nog steeds op een aankondiging.

Lancering Galaxy A01 Core

Verwacht niet dat het overal verkocht gaat worden. Mogelijk is er alleen toekomst voor deze Samsung Galaxy A01 Core in opkomende markten. Zijn grotere broer de Galaxy A01 onderging hetzelfde lot. Ook dat kwam niet overal in de winkels terecht.

(via)


Vragen en antwoorden over de Samsung A01 Core