Samsung Galaxy S23 FE

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S23 FE in het nieuws

ts S23 FE Mspoweruser

Nieuwe persweergave van Samsung Galaxy S23 FE opgedoken

Geruchten ·

Er is een persafbeelding verschenen van de Samsung Galaxy S23 FE. Deze Fan Edition telefoon moet nog worden aangekondigd. Het voortbestaan van de serie was lange tijd onzeker; de S22 FE is bijvoorbeeld nooit aangekondigd.

De afbeelding van vandaag bereikte ons via de goede mensen van MSPowerUser. We zien de Samsung Galaxy S23 FE in vier verschillende kleuren: groen, wit, zwart en een nogal harde tint paars.

Samsung Galaxy S23 FE promotionele render geplaatst door Mspoweruser.
S23 FE in vier kleuren

Uit de render kunnen we verder opmaken dat het toestel drie camera's aan de achterkant heeft. De S23 FE volgt daarmee de nieuwe designtaal die Samsung gebruikte met de Galaxy S23-serie. Aan de voorkant vinden we nog een camera. Deze selfiecamera is in het scherm verwerkt. De nogal asymmetrische schermranden vallen ook moeilijk op.

S23 FE aankondiging

Aangezien er al een tijdje geen Fan Edition-telefoon is aangekondigd, durven we niet te zeggen wanneer Samsung de S23 Fan Edition zal aankondigen. De mogelijkheid bestaat dat dit rond de aankondiging van de S24 gebeurt. Samsung zou het toestel dan kunnen gebruiken zoals Apple dat doet met zijn SE-modellen. Dit zou het een betaalbaarder alternatief maken dan het vorige vlaggenschipmodel.


Vragen en antwoorden over de Samsung S23 FE