Samsung Galaxy XCover Pro 2

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy XCover Pro 2 in het nieuws

ts Samsung XCover Pro 2 Zoutons

Afbeeldingen tonen robuuste Samsung Galaxy XCover Pro 2

Geruchten ·

Nu vrijwel elke zichzelf respecterende telefoon waterdicht is, lijkt de noodzaak voor een aparte waterdichte categorie te zijn verdwenen. Samsung denkt daar graag anders over. Sterker nog, het bereidt momenteel de komst van een nieuw model voor. Er zijn nu beelden opgedoken van de Galaxy XCover Pro 2.

Samsung lanceerde de Galaxy XCover Pro in januari van 2020, op het moment van schrijven een krappe twee jaar geleden. Een eeuwigheid in de mobiele telefoonindustrie. En wie denkt dat Samsung die tijd heeft gebruikt om grondig te werken aan een revolutionaire nieuwe opvolger, komt bedrogen uit. Aan de buitenkant lijkt er niet veel veranderd te zijn.

Samsung Galaxy XCover Pro 2

De XCover Pro 2 ziet er nog steeds robuust uit met grote randen, platte zijkanten en een dubbele camera. Wat opvalt is dat Samsung zelfs het ronde ponsgat voor de selfiecamera heeft ingeruild voor een inkeping. Een notch wordt nog altijd gezien als iets minder modern dan een punch-hole. Het scherm van de Infinity-V zou volgens de bron 6,56 inch meten.

XCover Pro 2 specificaties

Andere specificaties ontbreken nog, maar kijkend naar de renders kunnen we deze grotendeels invullen. Zo zien we een 3,5mm hoofdtelefoonpoort aan de bovenkant, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en aan de onderkant een USB-C aansluiting. Naast dat het hele apparaat waterdicht is, is het hoogstwaarschijnlijk ook robuust en dus bestand tegen een val of twee.

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy XCover Pro 2 zal aankondigen. De bron verwacht ergens in de zomer, maar garanties hebben we niet.


Vragen en antwoorden over de Samsung XCover Pro 2