Vivo X Flip

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Vivo X Flip in het nieuws

ts Vivo X Fold Cat Weibo

Opgedoken foto toont mogelijk opvouwbare Vivo X Flip

Geruchten ·

We verwachten al een tijdje een opvouwbare telefoon van Vivo die lijkt op de Samsung Flip4 en Oppo Find N2 Flip. Hoe deze Vivo X Flip er precies uit gaat zien? Dat wisten we tot nu toe niet, want we hebben een foto waarop het toestel mogelijk te zien is.

Voor de Vivo X Flip lijkt Vivo te kiezen voor een relatief groot dekscherm met een ronde cameramodule. We weten niet zeker hoeveel camera's deze module herbergt, maar mogelijk bestaat deze uit een 50+12MP setup.

Vrouw houdt de Vivo X Flip vast en toont een foto van een kat.
Wie houdt er niet van katten?
Vivo gebruikt sensoren van Sony. Het blauwe Carl Zeiss logo suggereert een samenwerking met de Duitse fabrikant. Mogelijk leveren zij de cameralenzen. Verwacht binnenin een derde camera, namelijk een 32MP camera. Ook binnenin zit een groot scherm van 6,8 inch. Dat is 0,1 inch groter dan het opvouwbare scherm van de Galaxy Z Flip 4. Vivo evenaart echter wel de resolutie en de verversingssnelheid: Full HD en een soepele 120Hz.

Veel meer batterij

Daar houden de overeenkomsten niet op, want de Vivo X Flip wordt net als de Z Flip 4 ook aangedreven door een Snapdragon 8+ Gen 1-processor van Qualcomm. Daarnaast zit de vingerafdrukscanner ook aan de zijkant. Volgens de geruchten zit er een relatief grote 4300 mAh batterij in, aanzienlijk meer dan de 3700 mAh van Samsung.

Het wachten is nu tot het toestel officieel wordt. Mogelijk duurt dat niet lang, want de bovenstaande foto lijkt verdacht veel op een officiële marketingfoto. Maar die worden meestal vlak voor de lancering genomen om lekken te voorkomen.
(via)


Vragen en antwoorden over de Vivo X Flip