Xiaomi Mix Fold 3

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Xiaomi Mix Fold 3 in het nieuws

ts Xiaomi Mix Fold 3 With Leica

Xiaomi is van plan om de Mix Fold 3 aan te kondigen op 14 augustus 2023

Telefoonnieuws ·

Xiaomi heeft aangekondigd wanneer het de Mix Fold 3 gaat onthullen. De oprichter en CEO van Xiaomi deed dit in een blogpost op X en plaatste er meteen een aantal foto's bij.

Lei Jun, de CEO van Xiaomi, beschrijft de Mix Fold 3 met drie woorden; "dun", "elegant" en "premium". Hij deed dit op X, voorheen Twitter. En als we naar de geplaatste afbeeldingen kijken, kunnen we daar wel inkomen.

Xiaomi Mix Fold 3 Promotieposter 4

Het opvouwbare toestel ziet er dun uit, al weten we niet precies hoe dun. Het is ook nog maar de vraag of de Fold 3 dunner is dan de eveneens binnenkort aangekondigde Honor Magic V2. Die is opgevouwen slechts 9,9 millimeter dun en daarmee de dunste opvouwbare met deze vormfactor van dit moment.

Xiaomi Mix Fold 3 Promotieposter 1Xiaomi Mix Fold 3 Promotieposter 2Xiaomi Mix Fold 3 Promotieposter 3
Enkele foto's van de Xiaomi Mix Fold 3 (klik om te vergroten)

Specificaties Xiaomi Mix Fold 3

Specificaties van de Mix Fold 3 weten we nog niet. Maar uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat het toestel minstens vier Leica-camera's heeft. Verder zien we drie verschillende versies; een zwarte met goud en een zwarte met een leren textuur.

We hopen meer te horen op maandag 14 augustus 2023, wanneer Xiaomi deze Mix Fold 3 officieel onthult. Hopelijk brengt Xiaomi de Mix Fold dit keer ook buiten China uit.


Vragen en antwoorden over de Xiaomi Fold 3