realme GT Neo 5

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De realme GT Neo 5 in het nieuws

20235ts realme 240w Weibo

Realme: toekomstige GT Neo 5 kan snelladen met 240W

Geruchten ·

Als je al dacht dat de 150 Watt waarmee de realme GT neo3 snel kan worden opgeladen veel was, wacht dan tot je dit hoort. Realme kondigt 240 Watt snelladen aan voor de nog onaangekondigde GT Neo5.

De tijd dat je je telefoon de hele nacht moest opladen is al lang voorbij. In een uur zijn de meeste huidige smartphones opgeladen. Sommige doen het zelfs in een half uur. Maar dat is nog steeds tot ongenoegen van realme. Ze willen dat nog verder omlaag brengen, al blijft onduidelijk in welke mate. Daarvoor moeten we eerst wachten tot de lancering van de GT Neo5.

Realme kondigt 240W snelladen aan voor de komende GT Neo5-telefoon.
Vooraankondiging van de realme GT Neo5

Realme zal de GT Neo5 ergens in februari officieel aankondigen. Misschien tijdens het MWC-evenement in Barcelona dat 27 februari begint. In een post op Weibo onthult realme dat 240W momenteel het hoogst haalbare is met USB-C.

USB Power Delivery of SuperVOOC

Het is nog een beetje onduidelijk of realme van plan is om de USB Power Delivery-standaard of een eigen standaard te gebruiken. Maar de 2.1 revisie van de USB Type-C standaard die in mei 2022 werd vrijgegeven maakte 240W opladen mogelijk, dus Power Delivery is een geschikte kandidaat.

Moederbedrijf Oppo heeft echter ook een SuperVOOC-versie die ook 240W aankan. Deze op MWC 2022 gedemonstreerde standaard kan een telefoonbatterij in negen minuten volledig opladen. De technologie is tot op heden echter nog niet gebruikt in een telefoon.


Vragen en antwoorden over de realme Neo 5