Video toont OnePlus 11 dummy van alle kanten


Er is een korte video opgedoken waarin een dummy van de OnePlus 11 wordt getoond. Daarin zien we het toestel vanuit alle hoeken, maar de vernieuwde cameramodule steelt de show.

Op woensdag 4 januari wordt de OnePlus 11 aangekondigd in China. De rest van de wereld zal moeten wachten tot dinsdag 7 februari. Maar zo lang hoeven we niet te wachten voordat we een goede blik op de telefoon krijgen. Allemaal dankzij deze gelekte video. Daarin is vermoedelijk een dummy van het toestel te zien. Dit is een niet-werkend model bedoeld voor vertoning in telefoonwinkels en dergelijke.

Video still met een dummy van de OnePlus 11 in een zwarte kleur.
Afbeelding van de dummy van de OnePlus 11

De afbeeldingen maken duidelijk hoe anders de cameramodule aan de achterkant is. Bij de OnePlus 10 Pro was de module vierkant, dit keer is hij rond. De camera is nog steeds ontwikkeld in samenwerking met Hasselblad. De gebruikte setup is mogelijk een 50 primaire, 48 ultra-groothoek en 32 MP zoomcamera.

Verschillende schermranden

De video onthult verder dat OnePlus niet overal uniforme schermbezuinigingen gebruikt. Er is aanzienlijk minder ruimte aan de bovenkant van het scherm dan aan de onderkant. Andere fabrikanten zijn er inmiddels in geslaagd overal even grote schermbezels te creëren. Naast de hier getoonde zwarte versie wordt de OnePlus 11 dus ook in het groen verwacht. Bekijk de hele video van 13 seconden door op de bronlink hieronder te rammen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel