Kleuropties Samsung Galaxy S23 en S23+ mogelijk bekend


Benieuwd in welke kleuren de toekomstige Galaxy S23 beschikbaar zal zijn? Of de Galaxy S23 Plus? Het antwoord op die vraag komt vandaag uit een bekende bron.

Het antwoord op de vraag in welke kleuren de S23 en S23+ binnenkort worden uitgebracht, wordt gegeven door de bekende leaker Ahmed Qwaider. Via een tweet brengt hij ons het nieuws. En om met het slechte nieuws te beginnen: hij verwacht geen roze, gouden, bordeauxrode of witte versie.

Render met de vier mogelijke kleuren van de aanstaande Samsung Galaxy S23.
Concept render door @technizoconcept

Vier kleuren voor de S23/S23+

Hij voorspelt dat we binnenkort de Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus in deze drie kleuropties kunnen krijgen:

  • Phantom Black
  • Green
  • Lavender
  • Cream

Van de bovenstaande lijst klinkt Phantom Black het meest bekend. De S22 is ook verkrijgbaar in deze zwarte kleur, evenals de groene kleuroptie. Lavendel zal de naamgever zijn van de paarse variant, een kleur die Samsung momenteel ook veelvuldig gebruikt. De crème kleur zal vermoedelijk de witte variant vervangen en iets zachter voor de ogen zijn dan de fellere witte variant. Al met al dus weinig verandering voor 2023.

Exclusieve kleuren

Of dit allemaal gaat lukken valt nog te bezien, Samsung verkoopt sommige kleuropties meestal exclusief via zijn kanalen. Zo zijn grijze, blauwe en gele versies van de S22 alleen te vinden op samsung.com.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel