Vertrouwd uitziende Motorola Nio duikt op, mogelijk de 'edge S'


Foto's van een Motorola-telefoon met de codenaam 'Nio' zijn vandaag opgedoken. Het gaat om een toestel met een dubbele selfiecamera aan de voorkant en nog eens vier camera's aan de achterkant. Mogelijk wordt het toestel op de markt gebracht als de 'edge S'.

Een compilatie van afbeeldingen van de 'Nio' verscheen op de Stem-pagina van Nils Ahrensmeier. Hij lekte al eerder correct beelden van enkele Motorola-telefoons. Deze keer gaat het om de vermoedelijke 'edge S'. Dit nieuwe model uit de edge-serie zal volgens deze gelekte foto een royale hoeveelheid camera's hebben.

Motorola edge S 'Nio'
De Motorola edge S 'Nio'

Afgezien van de bovenstaande foto, is er ook een screenshot dat een aantal specificaties laat zien. Daarin staat dat het toestel Dual SIM ondersteuning heeft. We zien ook de naam "edge+" en "edge plus" vermeld, maar dat toestel beschikt slechts over een enkele selfiecamera. Dat is dus mogelijk slechts een vermomming. De hoofdcamera heeft 64 megapixels en beschikt over 'Audio Zoom'. Specificaties van de andere drie camera's blijven onduidelijk. We zien ook een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Onduidelijkheid over de naam

Er is veel onduidelijkheid over de toekomstige naam. Er is een gerucht dat het "edge S" heet, en weer een ander dat het onder de Moto G-serie valt. Het is niet ondenkbaar dat beide geruchten waar zijn. Lenovo kan bijvoorbeeld besluiten om het toestel in Azië als 'Edge S' uit te brengen en elders als 'Moto G'. Dat klinkt niet zo ver weg, zeker gezien de sterke gelijkenissen met de Moto G 5G Plus.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel