Video toont onaangekondigde Google Pixel 7a, bevestigt 90Hz-scherm


Er is een video opgedoken waarin Google's nog niet officiële Pixel 7a wordt getoond. Daarin laat de maker van de video de beeldscherminstellingen zien, wat bevestigt dat Google's nieuwe Pixel A-telefoon een vloeiender 90Hz-scherm krijgt.

Het was onze belangrijkste kritiek op de Google Pixel 6a; het trage 60Hz-scherm. Door beelden 60 keer per seconde te verversen, zien animaties er stotterig uit. Maar aan de andere kant ziet alles hoger dan 60 er veel vloeiender uit. En dus zijn we blij te horen dat de Pixel 7a een verversingssnelheid van 90Hz krijgt, net als de Pixel 7.

Video die laat zien dat de Google Pixel 7a een 90Hz-weergavemodus heeft.
90Hz-optie op de Google Pixel 7a

Google gebruikt zijn Pixel A-serie voor midrange-modellen, en we hebben de afgelopen jaren gezien dat andere fabrikanten hun midrange-telefoons ook hebben uitgerust met soepelere 90Hz-schermen. Dit bleek meer te zijn dan een nice-to-have feature; het ziet er gewoon veel moderner uit. De video demonstreert echter iets heel anders: gigantische schermranden.

Nominabele schermranden

Nu heeft de Pixel 6a ook opmerkelijke schermranden, maar op de 7a lijken ze nog aanzienlijker. Of ze aanzienlijker zijn, valt nog te bezien. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer Google het toestel officieel zal onthullen. Het meest voor de hand liggende moment daarvoor is Google I/O. Dit evenement wordt pas ergens rond mei 2023 verwacht.

.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel