OnePlus toont OnePlus 11 Concept tijdens MWC 23


Enige tijd geleden hadden we LG dat af en toe spannende concepten liet zien. Maar nu de Zuid-Koreanen van het smartphonepodium zijn verdwenen, is het aan OnePlus om ons te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dus vandaag bieden ze een glimp van de OnePlus 11 Concept.

OnePlus is geen onbekende in het tonen van concepttelefoons. Wat dacht je van de Concept One met zijn verdwijnende camera's? OnePlus toonde het toestel tijdens de CES-beurs van 2020. Tot een lancering kwam het echter niet. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor deze OnePlus 11 Concept.

OnePlus 11 Concept met een soort koelsysteem.
OnePlus 11 Concept van dichtbij

De OnePlus 11 Concept is een versie van de bestaande OnePlus 11, maar ziet er behoorlijk anders uit. OnePlus heeft een lange lichtgevende strip op de achterkant geplaatst. Binnenin zit, zo te zien, een soort vloeistof. Het geheel doet enigszins denken aan vloerverwarmingsbuizen. En die link lijkt misschien niet zo gek, want het systeem is vermoedelijk bedoeld om de warmte van de processor af te voeren.

Mogelijk nieuw koelsysteem

In een video geplaatst door OnePlus op zijn Twitter tijdlijn, zien we meer van dit concept. Daarin ligt de focus op warmte. Mogelijk kijken we dus naar een nieuw koelsysteem. Of dit erg praktisch is in de praktijk, zullen we moeten zien. Maar daar horen we graag meer over. Verwacht dus meer op maandag 27 februari, want dan begint de 2023-editie van het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel