Vijf nieuwe Motorola-telefoons vroegtijdig gespot

Hallo, Moto


Evan Blass, ook wel bekend als @evleaks, heeft afbeeldingen gepost van vijf Motorola-telefoons. Op zich niets bijzonders ware het niet dat de vijf nog niet officieel zijn aangekondigd. Sterker nog, de telefoons zijn zo nieuw dat we hun namen nog niet eens kennen.

En dus noemen we ze gewoon bij hun codenamen: "Hawaii+," "Dubai," "Rogue," "Rhode" en "Austin". Moederbedrijf Lenovo laat zich inspireren door landen en steden. Evan Blass meldt dat de Hawaii+ een OLED-display heeft, de Rogue een Under Display selfiecamera heeft en de Rhode zowel in 4G als 5G uit zal komen.

Motorola Hawaii+
Motorola Hawaii+

Helaas kennen we de definitieve namen nog niet. Daarom kunnen we geen goede voorspelling doen over welke telefoons het zal opvolgen en welke specificaties het naar verwachting zal hebben. Het lijkt erop dat de hier getoonde telefoons zowel mid-range als high-end zijn. Verwacht dus toestellen uit de Moto G- en Edge-serie, maar mogelijk ook de instapmodel Moto E.

Motorola Dubai
Motorola Dubai
Motorola Rogue
Motorola Knol
Motorola Rhode
Motorola Rhode
Motorola Austin
Motorola Austin

Wij hebben vooral belangstelling voor de 'Rogue'; een telefoon met een selfiecamera onder het scherm. Op dit moment verkoopt alleen Samsung een telefoon met zo'n verborgen selfiecamera; de Galaxy Z Fold 3. Andere fabrikanten hebben ook producten aangekondigd, maar die waren niet op grote schaal of (nog) helemaal niet verkrijgbaar. De ZTE Axon 20 en 30 en de Xiaomi Mix 4 schieten me te binnen.

Onder-Display Camera

Hoe Motorola's implementatie van deze Under-Display Selfie Camera zal zijn, valt nog te bezien. Voorlopig staat de technologie nog in de kinderschoenen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel