Exclusief: Dit zijn de kleuropties voor de Motorola Moto G100


Lenovo staat op het punt om binnenkort een wereldwijde versie van zijn Chinese Edge S uit te brengen. Deze Moto G100 5G is al verschenen, dus geen verrassingen daar, maar we weten nog steeds niet in welke kleuren hij zal worden uitgebracht. Tot vandaag, want we hebben exclusieve beelden van deze toekomstige kleuropties.

Uit door ons onthuld persmateriaal blijkt dat de Motorola Moto G100 binnenkort uitkomt in 'Iridescent Sky' en 'Iridescent Ocean'. Eerder doken al beelden op van die blauwe variant. Welke kleur 'Iridescent Sky' precies is, blijft onduidelijk, omdat we de achterkant niet te zien krijgen.

Motorola Moto G100 5G press renderMotorola Moto G100 5G pers render

Naast deze kleuropties hebben we ook beelden van enkele specificaties. Deze lekten al eerder uit maar kunnen we nu bevestigen. Zo draait de Motorola Moto G100 5G inderdaad op een Snapdragon 870-processor, heeft het toestel een 5000 mAh batterij, een dubbele selfiecamera en een 64MP hoofdcamera met audiozoom.

Motorola Moto G100 specificaties

Motorola Moto G100 dubbele selfie cameraMotorola Moto G100 specsMotorola Moto G100 specs

Maart 25

Andere specificaties waren al uitgelekt en komen grotendeels overeen met de Edge S die eerder in China werd aangekondigd, dus het 6,7-inch scherm met 90Hz verversingssnelheid zijn voor ons geen geheim. De lancering van de G100 staat gepland voor donderdag 25 maart 2021.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel