Groene Apple iPhone 13 klaar om aangekondigd te worden


Apple is naar verluidt van plan om een groene versie van de iPhone 13 en iPhone 13 mini aan te kondigen. Dit zou moeten gebeuren tijdens haar lente "Peek Performance" evenement, naast de lancering van de nieuwe iPhone SE 2022. Althans, zo gaat het gerucht van vandaag.

Het gerucht van een groene iPhone 13 en iPhone 13 mini komt van YouTuber Luke Miani die voor de gelegenheid ook een render heeft gemaakt. Wat leuk!

Apple iPhone 13 Groen
Groene iPhone 13

Het voorjaarsevenement van Apple zal vooral in het teken staan van het brengen van nieuwe producten. Zo worden er nieuwe Macs met de Apple M2-processor verwacht, evenals de nieuwe iPhone SE 2022. Het aankondigen van een nieuwe kleur voor een bestaande iPhone klinkt misschien wat dubieus, maar Apple deed het al eerder.

Geprobeerd recept

Zo kondigde Apple in april van 2021 een paarse versie aan van de iPhone 12 en iPhone 12 mini. Het uitbrengen van een nieuwe kleur van een bestaand model is een goede manier om de verkoop van wat oude telefoons een boost te geven. Apple kondigde de iPhone 13 op het moment van dit schrijven bijna zes maanden geleden aan. Apple's "Peek Performance"-evenement wordt live uitgezonden om 19.00 uur CET.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel