Sony bereidt Xperia 10 IV release voor, beelden reeds beschikbaar


Sony werkt aan een opvolger voor de Xperia 10 III. De Xperia 10 IV lijkt sterk op zijn voorganger met bijna hetzelfde uiterlijk en dezelfde afmetingen. Alleen de zijkanten zullen naar verwachting plat zijn.

Platte zijkanten zijn helemaal trendy op dit moment, dus Sony gaat nu ook die kant op. Verder lijkt Sony het zichzelf niet heel moeilijk te hebben gemaakt, want qua uiterlijk lijkt deze Xperia 10 IV erg veel op zijn voorganger; de Xperia 10 III

Sony Xperia 10 IV
De aankomende Sony Xperia 10 IV in het wit

Het scherm meet net als voorheen 6 inch diagonaal en er zijn 3 verschillende camera's aan de achterkant. De vingerafdrukscanner is nog steeds aan de zijkant te vinden en dubbele speakers met een aparte ingang voor je koptelefoon worden nog steeds verwacht. Welke processor de Sony Xperia 10 IV gebruikt, hoeveel geheugen en hoe groot de accu is weten we niet. De bron doet wel een educated guess maar die vinden we vooralsnog niet erg betrouwbaar.

Onbekende bron, toch vertrouwde herkomst

Dus waarom publiceren we de beelden eigenlijk? Omdat de renders afkomstig zijn van @Onleaks, die meestal betrouwbare renders van onaangekondigde telefoons laat zien. Deze Steve Hemmerstoffer verkoopt zijn beelden aan de hoogste bieder en dat was deze keer Zoutons.ae.

Wanneer Sony de Xperia 10 IV officieel zal aankondigen weten we helaas nog niet. Het zal ons niet verbazen als dat binnenkort gebeurt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel