Samsung: langverwachte Galaxy A55 en A35 komen op 11 maart


Samsung heeft bekendgemaakt wanneer het de Galaxy A55 en Galaxy A35 gaat onthullen. Beide Galaxy A toestellen worden op maandag 11 maart aan de wereld getoond.

Samsung India heeft de aankondiging gedaan. Het lijkt er niet op dat de lancering een puur Indiase aangelegenheid wordt. We verwachten dan ook dat 11 maart het moment zal zijn waarop Samsung de Galaxy A55 en A35 internationaal zal onthullen.

Samsung Galaxy A55 en Galaxy A35 aankondiging 11 maart.
Nieuwe Galaxy A-telefoons in ten minste drie kleuren

De begeleidende video begint met ijs dat wordt gebroken. Misschien is dit een verwijzing naar de ijsblauwe kleur waarin de A55 naar verwachting zal verschijnen. Vervolgens zien we, vermoedelijk de Galaxy A55, in minstens drie kleuren voorbij komen. Samsung heeft de video voorzien van het bijschrift "Flaunt me, Love me", "Get ready for the all-new awesome" en "Coming soon".

Key Island

De Galaxy A5x-serie wordt al jaren beschouwd als het best verkochte model van Samsung, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Voor dit jaar verwachten we een Key Island. Bij die ontwerpstijl zijn de zijknoppen verhoogd op een eiland geplaatst.

Samsung Galaxy A Aankondiging op 11 maart
Drie camera's op de achterkant

Er komen drie camera's op de achterkant van de Galaxy A55 5G, volgens de aankondigingswebsite van Samsung. Dit is niet verrassend; beelden van beide A-modellen zijn al een tijdje binnen. Bovendien heeft zijn voorganger, de A54, ook 3 camera's op de achterkant.

Samsung lanceert de Galaxy A55 en Galaxy A35 op 11 maart 2024, om 14:30 uur lokale tijd, het is dan 10:00 uur bij ons. Hopelijk kunnen we je dan iets vertellen wat we nog niet wisten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel