Onaangekondigde Google Pixel 7a verschijnt in het blauw


Dankzij een nieuwe bron krijgen we een glimp te zien van de aankomende Pixel 7a in een nog onbekende kleur van Google. Namelijk een lichtblauwe kleur.

De hier getoonde afbeelding is afkomstig van @onleaks, die deze publiceerde op de blog van MySmartPrice. Dit meer betaalbare alternatief van de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro wordt binnenkort verwacht.

Render van Google Pixel 7a in Blauw.
De Pixel 7a in blauw

Naast blauw komt de Pixel 7a naar verwachting ook in het wit en grijs. Welke namen Google die geeft is nog onbekend. Zoals gebruikelijk zal de kleur ook verwerkt worden in de camerabalk die kenmerkend is voor recente Pixel-telefoons. Als andere geruchten kloppen, krijgt de Pixel 7a een dubbel camerasysteem met een ultra-groothoekcamera.

Nieuwe bron?

Interessant is dat de afbeeldingen die nu door @onleaks met ons zijn gedeeld een officiële render lijken te zijn. Meestal staat de Fransman bekend om zijn vroege renders van fabriekstekeningen die hij laat maken. Deze keer lijkt dat echter niet het geval te zijn. Dus misschien heeft Steve Hemmerstoffer, zoals @onleaks in het echt gaat, een nieuwe bron.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel