Oppo Reno11 F met AI-portretcamera ligt in de winkels


Het eerste toestel uit de Oppo Reno11-serie ligt nu in verschillende winkels. Het is de Reno11 F, een waterdicht toestel dat uitstekende portretfoto's kan maken dankzij Generative AI.

Zoals gebruikelijk in 2024 prijst Oppo de Reno11 F aan om zijn nuttige AI-functies. Dit uit zich vooral bij het maken van portretfoto's. Huidtinten worden bijvoorbeeld realistisch vastgelegd, foto's worden automatisch geretoucheerd en je kunt ongewenste delen van je foto verwijderen door er een cirkel omheen te trekken.

Man maakt een foto met de koraalpaarse versie van de Oppo Reno11 F 5G
Reno11 F schiet mooie portretfoto's met behulp van AI

Verder lijkt de Reno11 F op papier veel op de Reno10, met hetzelfde formaat scherm (6,7 inch), dezelfde MediaTek Dimensity 7050 processor en dezelfde 5000mAh batterij met 67W snelladen. Alleen is het scherm dit keer een beetje helderder (1100 tegenover 950 nits) en, niet onbelangrijk, de behuizing is dit keer waterdicht. Hij krijgt zelfs een indrukwekkende IP65-classificatie.

Modern uiterlijk

Het uiterlijk van de Oppo Reno11 F is eigentijds, met platte zijkanten en nog dunnere schermranden. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren: Koraalpaars, Oceaanblauw en Palmgroen. Voorlopig is alleen de groene versie beschikbaar in versies met 128 en 256 GB opslagruimte.

Het lijkt erop dat Oppo een aantal exclusieve deals heeft in elk land. Het kan dus een uitdaging zijn om een exemplaar te vinden. De telefoon krijgt een adviesprijs van 475 euro. Wie vandaag bestelt, heeft het toestel morgen in huis.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel