CAD-render toont mogelijke Samsung Galaxy Note 20


Het lijkt erop dat de eerste CAD render van de aankomende Samsung Galaxy Note 20 is vrijgegeven. Het is een van de eerste afbeeldingen van Samsung's nieuwe phablet. En het wordt meteen duidelijk dat het ontwerp van de Note 20 elementen leent van zowel de Galaxy S20 als de S20 Ultra.

Het duurt nog een paar maanden voordat de Samsung Galaxy Note 20 wordt verwacht. Meestal kondigt Samsung hem ergens rond de IFA-beurs in september aan. Maar door de uitbraak van het coronavirus is die lanceerdatum nog lang niet zeker. De nu gepubliceerde tekeningen tonen enkele duidelijke veranderingen ten opzichte van de bestaande Note 10

Samsung Galaxy Note 20
Is dit de aankomende Galaxy Note 20?

Bijvoorbeeld de nieuwe locatie van de S Pen. Deze is verschoven van de rechter onderhoek helemaal naar de linker hoek. Mogelijk komt dit doordat Samsung alle knoppen naar de rechterkant heeft verplaatst of misschien zijn er andere componenten binnenin verplaatst waardoor de nieuwe plaatsing noodzakelijk is. Als we de Note 20 omdraaien, zien we een rechthoekig camera-eiland dat sterk lijkt op dat van de S20 Ultra. Niet alleen dat, mogelijk krijgt de volgende Note ook een 108MP camera. Dit zal echter niet dezelfde Space Zoom-camera zijn als op de Ultra. Die bleek wat scherpstelproblemen te hebben en werd ook slecht ontvangen door de schrijvende pers. Vooral omdat het meer een marketingstunt was dan functioneel.

Nieuwe plek S Pen voor Samsung Galaxy Note 20
Nieuwe plaats S Pen voor de Note 20?

Onbekende bron

Hoewel de afbeeldingen van hoge kwaliteit lijken te zijn, is het raadzaam om dit hele bericht met een korreltje zout te nemen. Aangezien dit afkomstig is van een nog onbekende bron. Het is daarom verstandig om eerst andere lekken af te wachten alvorens conclusies te trekken. Dat zal zeker niet lang meer duren, want de bron denkt dat er rond augustus een lancering zal plaatsvinden. Er zouden dan twee versies met verschillende formaten worden aangekondigd. Laten we zien en afwachten wat er gebeurt.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Mystic Bronze
€ 354,89 € 354,89   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zichtbaar gebruikt
€ 504,00 € 504,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Grey Licht gebruikt
€ 544,00 € 544,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zo goed als nieuw
€ 643,00 € 643,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel