Nokia 2660 Flip krijgt nieuwe kleuren; Pop Pink en Lush Green


HMD Global brengt twee nieuwe kleuren uit voor de Nokia 2660 Flip. Wat meer kleur is altijd welkom, want de flip phone was eerst alleen verkrijgbaar in zwart en donkerblauw. Met de kleuren Pop Pink en Lush Green valt het toestel echter wat meer op.

Flip telefoons zijn in opkomst. Vroeger zag je dit ontwerp veel vaker, maar sinds de komst van de smartphone is het in de vergetelheid geraakt. Jammer, want het biedt zoveel voordelen. Vervelende telefoontjes ophangen geeft veel voldoening, en dichtklappen levert een compact toestel op.

Vrouw houdt de Nokia 2660 Flip vast in de nieuwe kleur Pop Pink.
Nokia 2660 Flip in opvallend Pop Pink

Een ander voordeel van telefoons als de Nokia 2660 Flip is dat ze minder kunnen dan een smartphone. Hoe is dat een voordeel? In een wereld waarin zowat iedereen verslaafd is aan zijn telefoon, kun je met een 2660 Flip detoxen van de snelle wereld van de sociale media. Dus in plaats van elke twee minuten je mobiel te checken, kijk je beter om je heen. Van Fear Of Missing Out (FOMO) naar Joy Of Missing Out (JOMO).

Pop Pink en Lush Green

En die vreugde kun je binnenkort beleven in twee nieuwe kleuren; opvallend 'Pop Pink' en botanisch 'Lush Green'. Twee opvallende kleuren die wat kleur toevoegen aan je dagelijkse leven.

Lifestyle foto's van de Nokia 2660 Flip in Lush Green.
Nokia 2660 Flip in weelderig groen

De Nokia 2660 Flip in Pop Pink is nu verkrijgbaar; de Lush Green-versie volgt binnenkort. De prijzen blijven hetzelfde. Hiermee hoopt HMD Global dat het verminderen van je schermtijd nog toegankelijker wordt en beter bij je stijl en outfit past.


Prijsvergelijker Nokia 2660 Flip
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Pop Pink
€ 76,64 € 83,54   Bekijk
MediaMarkt
Green
€ 99,99 € 99,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 2660 Flip


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel