Toekomstige Samsung Galaxy Z Flip 5 krijgt meer kleuropties


Insider Ross Young heeft wat meer informatie gedeeld over de toekomstige kleuren van de Galaxy Z Flip 5. Via zijn contacten denkt hij te weten in welke toekomstige kleuren het volgende opvouwbare toestel van Samsung zal uitkomen.

Volgens een tweet van Ross Young zal de Galaxy Z Flip 5 uitkomen in de kleuren "Blauw, Groen, Platina en Geel." Volgens Ross zullen de bestaande kleuren "Beige, Grijs, Lichtgroen en Lichtroze" blijven omdat ze goed verkopen.

Momenteel beschikbare kleuren Samsung Galaxy Z Flip 4.
Momenteel beschikbare kleuren van de Flip 4

Wij denken dat Ross' tweet meer verwarring dan duidelijkheid brengt. Er is bijvoorbeeld al een blauwe versie van de Flip4, en de groene en gele versies zijn al beschikbaar als Samsung's Bespoke Edition. In een follow-up bevestigde Ross dat er inderdaad twee blauwe tinten lijken te komen; een blauwe en een lichtblauwe. Wat hij verder "Beige" noemt, heet officieel "Pink Gold," en met "Light Pink," bedoelt hij waarschijnlijk "Bora Purple". Verder denken wij dat hij met "Grijs" "Grafiet Zwart" bedoelt.

Nieuwe kleuren voor Fold 5 ook

Ross Young heeft een solide staat van dienst, dus we nemen zijn tweet serieus. In dezelfde tweet denkt hij dat de toekomstige Fold5 naast Beige, Zwart en Lichtblauw ook in Donkerblauw en Platina zal uitkomen.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition.
Meer Flip4-kleuren zijn beschikbaar in de Bespoke Edition

Samsung onthult zijn volgende generatie foldables waarschijnlijk eind juli. Dat is twee weken eerder dan normaal, hoewel Samsung die datum niet officieel heeft aangekondigd. Zowel de Flip 5 en Fold 5 krijgen waarschijnlijk een bijgewerkt scharnier dat volledig plat sluit. De Flip 5 zou verder een uitgebreider coverscreen krijgen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel