Sony start preorder van Xperia 10 II in Europa


Sony is in Europa begonnen met het aannemen van voorbestellingen voor de Xperia 10 II. Het toestel dat begin 2020 werd aangekondigd heeft een 6 inch OLED-scherm met een extra brede beeldverhouding van 21:9. Ideaal voor films dus.

De Sony Xperia 10 II krijgt een vanafprijs van 369 euro, wat niet zo hoog is voor een Sony-telefoon met groot OLED-scherm. In tegenstelling tot zijn voorganger is de 10 Mark II uitgerust met een grotere batterij en komt deze keer met een IP65/68 waterdichte buitenkant.

Sony Xperia 10 II
De Xperia 10 II is deze keer waterdicht

De Xperia 10 II werd in februari aangekondigd samen met de Xperia Pro en 1 II. Die laatste is ook te bestellen voor een fikse 1199 euro. Dan is de 10 II een iets goedkoper alternatief. Voor een relatief lage prijs krijg je een toestel met een viervoudige camera aan de achterkant en heel veel Sony-technieken. Denk aan Triluminos, Exmor RS en SteadyShot.

Als je interesse hebt kun je er een kopen voor 369 euro in wit en zwart. Meer kleur lijkt er aan te komen. In Taiwan werden onlangs de extra edities Mint Green en Berry Blue aangekondigd. Het is nog maar de vraag of deze ook naar Europa zullen komen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel