Mogelijke OnePlus Nord vastgelegd op foto


Er is een foto opgedoken waarop de toekomstige OnePlus Nord te zien is. Het goedkopere OnePlus 8-model zou tegelijk met de OnePlus 8 en 8 Pro worden aangekondigd, maar werd uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

De OnePlus Nord was eerder bekend als de OnePlus Z en OnePlus 8 Lite. Naar onze mening een logischere naam omdat het de telefoon perfect beschrijft. Een model met een plat scherm, een lagere prijs en een minder krachtige processor en daardoor wat eenvoudiger dan de OnePlus 8

OnePlus Nord
De vermeende OnePlus Z

Een foto van het apparaat dook op True-Tech.net. Het toont een werkend toestel met ingebouwde vingerafdrukherkenning. Dat beeldscherm is een Optic AMOLED met een diameter van 6,4 inch. Het heeft een verversingssnelheid van 90 Hz en is volledig vlak in tegenstelling tot de OnePlus 8 en 8 Pro. Het perforatiegat is gecentreerd uitgelijnd. OnePlus heeft bij de OnePlus 8 en 8 Pro de selfiecamera met punch-hole in de linkerhoek geplaatst.

MediaTek Dimensity 1000L: opvallende processorkeuze

Het camerasysteem bestaat uit drie sensoren; 48 + 16 en 12 megapixels. Dat is niet slecht voor een mid-range toestel dat dit Z verwacht te zijn. De grootste verrassing lijkt de keuze van de CPU te zijn. OnePlus kiest niet voor een Snapdragon-chip maar voor de MediaTek Dimensity 1000L. Dit is een 5G-chip die 8 GB RAM-geheugen tot zijn beschikking heeft. De batterij heeft een capaciteit van 4000 mAh.

De OnePlus Z wordt ergens in juli aangekondigd en zal het dan opnemen tegen de Pixel 4a en iPhone SE 2020.


Prijsvergelijker OnePlus Nord
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Blue Marble
€ 629,97 € 637,97   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus Nord


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel