Foto's tonen HTC U23 Pro met 108MP camerasysteem


Vorige week schreven we over het gerucht dat HTC een nieuw U-vlaggenschip wil uitbrengen. Die geruchten worden vandaag een stuk sterker. Er zijn namelijk foto's opgedoken van deze U23 Pro 5G. Werkt HTC dus aan een comeback?

Het antwoord daarop moeten we je schuldig blijven. We weten niet of HTC dit toestel zelf heeft gemaakt of dat het een vlaggenschip is. Wel weten we enkele specificaties van de U23 Pro. Die staan op het toestel zelf geschreven.

HTC U23 Pro achterzijde HTC U23 Pro cameramodule toont 108MP grote sensor .
De HTC U23 Pro 5G met 108MP grote camera

Op de achterkant van de U23 Pro 5G zien we een cameramodule met vier cameralenzen. Daarop staat in vette letters geschreven: "108MP OIS." Daaronder lezen we "AI Quad Camera." We weten niet welke specificaties de andere camera's hebben, maar we zien zeker geen periscooplens. Een 108MP camera was vroeger synoniem voor een high-end vlaggenschip. Tegenwoordig vinden we ze zelfs in telefoons die rond de 200 euro kosten.

Geen vlaggenschip

Dat de HTC U23 Pro waarschijnlijk geen high-end vlaggenschip is, blijkt ook uit de gekozen materialen. Als we ons niet vergissen is de achterkant van plastic. We kijken hier dus naar een mid-range toestel.

HTC U23 Pro naast enkele andere telefoons.
De U23 Pro naast enkele andere telefoons

Enkele screenshots laten verder zien dat de U23 Pro draait onder de Snapdragon 7 Gen 1, zoals we eerder suggereerden. Het toestel heeft 8GB RAM en 256GB opslagruimte. De batterij meet 4600mAh, en de vingerafdruklezer zit aan de zijkant. Al deze kenmerken wijzen op een mid-range telefoon.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel