OnePlus Nord 3 wordt genoemd, mogelijk binnenkort aangekondigd


De vermeende OnePlus Nord 3 is opgedoken op een benchmarkwebsite. De ontdekkers vermoeden dat het toestel binnenkort officieel wordt aangekondigd.

Alle credits gaan naar MySmartPrice die de OnePlus Nord 3 als eerste opmerkte op Geekbench. We weten niet wie de benchmark heeft uitgevoerd en de benchmark zelf geeft niet veel meer informatie.

OnePlus Nord 3 Geekbench score

Wat we wel weten is dat de Nord 3 typenummer CPH2491 heeft en voorzien is van een octa-core processor die tot 3,05 GHz draait met 16GB RAM. Dat is een beetje veel voor een Nord-telefoon. Hoewel opgemerkt moet worden dat de Nord 2 ook beschikbaar was met maximaal 12GB RAM. OnePlus gebruikt verder Android 13 met daarbovenop Oxygen OS 13.

MediaTek Dimensity 9000

De bron denkt dat de OnePlus Nord 3 een aangepaste versie is van de al uitgebrachte OnePlus Ace 2V die in China verkrijgbaar is. Dat toestel maakt gebruik van de MediaTek Dimensity 9000-processor. En inderdaad, die processor draait op maximaal 3,05 GHz.

Interessant genoeg denkt de bron dat het toestel over een paar dagen wordt aangekondigd, in ieder geval in India. Of dat ook voor de rest van de wereld geldt, moet de komende dagen blijken.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel