Nothing brengt teaser uit van Nothing OS 2.0, bedoeld voor Nothing Phone (2)


Nothing legt de laatste hand aan Nothing OS 2.0, de interface die Nothing telefoons gebruiken. Versie 2.0 zal worden aangekondigd, mogelijk gelijktijdig met de Nothing Phone (2). En we krijgen al een korte sneak peek.

Nothing, het bedrijf van OnePlus-oprichter Carl Pei, kondigde de Nothing Phone (1) aan in juli van 2022. We zijn nu bijna een jaar verder, en volgens eerdere berichten zou de Nothing Phone (2) in de zomer van 2023 uitkomen. In de tussentijd blijft Nothing stukjes informatie vrijgeven.

Vandaag gaat het nieuws over de gebruikersinterface die Nothing OS 2.0 wordt genoemd. Dat klinkt als een besturingssysteem, maar onder de motorkap maakt het gebruik van Android. Nothing OS 1.0 werd gebouwd bovenop Android 12, Nothing OS 1.5 gebruikte Android 13 en we vermoeden dat Nothing OS 2.0 overgaat op Android 14, hoewel die Android-versie nog officieel moet verschijnen. De teaser komt in de vorm van een video die wat vormen en kleuren laat zien.

Niks Telefoon (2)

Nothing hint naar een meer aanpasbare interface met talloze animaties. Helaas leert de video ons niet veel meer. Het wachten is op de lancering, die "ergens deze zomer" zou moeten plaatsvinden. We horen graag of Nothing OS 2.0 naar de Nothing Phone (1) komt of exclusief is voor de Nothing Phone (2).


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel