Samsung bevestigt kort lanceringsdatum Fold 5 en Flip 5


Samsung had kort een persbericht online staan waarin de volgende Galaxy Unpacked werd aangekondigd. Het bericht is nu offline, maar het internet vergeet niet. En dus weten we wanneer het volgende evenement is en welke telefoons er worden geïntroduceerd.

Mensen maken fouten. Dat is ons niet vreemd. Een kwestie van vallen en opstaan, maar toch doet het pijn. Een medewerker van Samsung Australië moet zich vandaag net zo voelen. Hij of zij heeft even een persbericht online gezet, maar te vroeg.

Samsung Newsroom Australia blogbericht over de volgende Galaxy Unpacked op COEX.
Het artikel in kwestie is nu offline

De volgende Galaxy Unpacked vindt eind juli plaats in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Het persbericht staat vol verwijzingen naar foldables, wat voor ons bevestigt dat hier de Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 zullen worden aangekondigd. Eerder ging het gerucht dat Samsung beide telefoons niet in augustus, maar een maand eerder zou aankondigen.

Persoonlijk evenement

Dit is de eerste keer dat Samsung een opvouwbaar toestel onthult in zijn thuisland Zuid-Korea. De eerste Galaxy Fold werd aangekondigd in San Francisco. In de jaren daarna was het evenement virtueel vanwege COVID-19. Na vele jaren krijgen we eindelijk weer een In-Person evenement.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel