Foto's tonen 2 versies van Samsung Galaxy Watch 3


Het Zuid-Koreaanse NRRA heeft zojuist foto's gepubliceerd van de Samsung Galaxy Watch 3. Het nog onaangekondigde horloge zal waarschijnlijk in augustus worden aangekondigd.

De beelden vrijgegeven door de Zuid-Koreaanse goedkeuringsinstantie tonen 2 versies van de Galaxy Watch 3. Naast een versie met een scherm van 1,2 inch (41mm) komt er een grotere versie van 1,4 inch (45mm). Beide versies hebben een robuuste en waterdichte behuizing van staal of titanium.

Samsung Galaxy Watch 3
De toekomstige Galaxy Watch 3

Samsung gebruikt al jaren het Tizen-besturingssysteem voor zijn slimme horloges. Dit verandert niet voor de Galaxy Watch 3. Hoogstwaarschijnlijk gebruikt Samsung versie 5.5 die eind 2019 is uitgebracht. Het ronde horloge heeft twee knoppen aan de rechterkant. Gezien de grootte van de bovenste is het mogelijk dat je die kunt draaien. Of je ook de ring om het scherm kunt draaien zoals voorgaande Galaxy Watches is nog onbekend. Misschien komen we er snel achter. Sommige geruchten spreken van een lancering al in juli. Andere berichten spreken van een lancering in augustus, tegelijk met de Note 20-serie.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel