Apple introduceert Watch Ultra 2 met 50% helderder scherm


Tijdens het Wonderlust-evenement heeft Apple een verbeterde versie van zijn meest robuuste horloge aangekondigd. De Apple Watch Ultra 2 is nog steeds geschikt voor extreme weersomstandigheden, maar heeft nu een nog helderder scherm.

Net als alle andere horloges die Apple tijdens de Keynote heeft aangekondigd, is ook deze Watch Ultra 2 voorzien van de Apple S9-chip. Dit zogenaamde System-in-a-Package is nog krachtiger en maakt Siri-opdrachten op het apparaat mogelijk. Ideaal voor als je beide handen ergens anders voor nodig hebt.

Apple Watch Ultra 2 aankondiging

Een ander voordeel van de S9 is dat hij handgebaren herkent. Apple begint met Double Tap. Door je duim en wijsvinger twee keer tegen elkaar te tikken, creëerde Apple een nieuwe manier om met je horloge te communiceren. Hiermee kun je inkomende telefoongesprekken aannemen of timers snoozen, om er maar een paar te noemen.

3000-nits helder scherm

Het scherm van de vorige Watch Ultra was al helder, maar deze Watch Ultra 2 is nog helderder. Met een piekhelderheid van 3000 nits kun je het scherm probleemloos aflezen, zelfs op de Mount Everest.

Apple Watch Ultra 2 Feature List

Modulaire Ultra watch face

Apple brengt ook een nieuwe wijzerplaat uit, speciaal voor de Ultra. Deze Modular Ultra maakt optimaal gebruik van het schermformaat en biedt een overzicht van alle essentiële informatie die je nodig hebt tijdens je sportieve avontuur.

Watch Ultra 2 in de winkels

Net als het vorige model is er maar één maat beschikbaar: 49 millimeter. Net als vorig jaar is de kast alleen verkrijgbaar in titanium, maar dit keer is hij voornamelijk gemaakt van gerecycled titanium. De banden kunnen worden verdeeld in Trail Loop (oranje/beige, groen/grijs en blauw/zwart), Alpine Loop (blauw, indigo, olijfgroen) en Ocean Band (blauw en oranje). De prijzen beginnen vanaf 899 euro en de levering start 22 september.


Prijsvergelijker Apple Watch Ultra 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
Alpine Loop Indigo Large
€ 873,00 € 873,00   Bekijk
MediaMarkt
Trail Loop Green/Grey Small/Medium
€ 873,00 € 873,00   Bekijk
Paradigit
Ocean Band White
€ 899,00 € 899,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch Ultra 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel