Samsung houdt Unpacked-evenement op 23 september

De ster van de avond is waarschijnlijk de Galaxy S20 Fan Edition


Samsung houdt op 23 september om 10 uur Eastern Time een speciaal Unpacked-evenement. Deze evenementen betekenen meestal de introductie van een Galaxy product zoals een telefoon. Hoogstwaarschijnlijk zal daar de Galaxy S20 Fan Edition worden aangekondigd.

Fan Edition' is een nieuwe variant die is afgeleid van de Lite-editie. Er zit een wat negatieve betekenis aan de term 'Lite' en wellicht dat Samsung daarom op zoek was naar een alternatief. De mogelijk 23 september aangekondigde S20 Fan Edition is de opvolger van de S10 Lite

Samsung Galaxy Uitgepakt voor elke fan
Verzamel alle fans!
Vermoedelijk zal Samsung de naam 'Fan Edition' samenvoegen tot 'FE'. Als de geruchten kloppen, dan krijgt de S20 FE een 6,5-inch groot scherm, driedubbele camera aan de achterkant met 12+12+8 megapixel sensor, 4500mAh grote batterij met 15 watt snelladen en binnenin een Snapdragon 865. Dit zijn geen kenmerken die de naam 'Lite' rechtvaardigen. Ook al omdat het scherm een snelle 120Hz verversingssnelheid heeft.

Galaxy S20 FE 5G kleuren

Woensdag 23 september weten we meer en horen we of alle geruchten waar zijn. Het evenement zal live gestreamd worden op samsung.com. De Galaxy S20 FE 5G zal in ieder geval in vier kleuren verkrijgbaar zijn; wit oranje, lavendel rood, navy mint en wit.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel