Render toont nog onofficiële Samsung Galaxy A15


Nog voor de officiële onthulling is de Samsung Galaxy A15 in de openbaarheid gebracht. Renders van het toestel tonen opmerkelijke gelijkenissen met zijn voorganger, die op zichzelf al een nieuwe richting in ging.

Samsung probeert al enige tijd het ontwerp van zijn smartphones te standaardiseren. Of je nu een goedkope Galaxy A, een speelse Galaxy M of een geavanceerde Galaxy S koopt, ze moeten er allemaal hetzelfde uitzien. Dit zorgt ervoor dat consumenten ze van veraf herkennen. Tenminste, dat is het idee.

Samsung Galaxy A15 Render gedeeld door Onleaks en The Tech Outlook.
Render van Galaxy A15

Het is niet verrassend dat deze nu vrijgegeven Galaxy A15 eruitziet als elke andere moderne Galaxy-telefoon. Maar hij lijkt ook op de A14 van bijna een jaar geleden. Het betekent een telefoon met drie camera's aan de achterkant en een ietwat gedateerd uitziende inkeping aan de voorkant. Al is het deze keer geen V-inkeping maar een U-inkeping.

Vlakke zijkanten

Wat kunnen we nog meer vertellen over de Galaxy A15? Het toestel heeft een vlakke voor- en achterkant. Dat geldt ook voor de zijkanten, die voorheen afgerond waren. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung van plan is om de Galaxy A15 met en eventueel zonder 5G aan te kondigen. De A14 werd aangekondigd tussen januari en maart van 2023, dus het kan nog wel even duren.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel