Afgeronde Google Pixel 8a gezien op foto's


We weten dat Google de Pixel 8 en Pixel 8 Pro zal aankondigen op 4 oktober. Maar hoe zit het met de goedkope Pixel 8a? Komt die er ook aan? Uiteindelijk wel, maar niet in oktober. Maar maak je geen zorgen; we hebben verse foto's van het toestel.

Omdat Google al afbeeldingen heeft vrijgegeven van de Pixel 8 en Pixel 8 Pro, kunnen we ze gemakkelijk vergelijken met de opgedoken Pixel 8a. De achterkant lijkt onmiskenbaar op die van de Pixel 8-serie, maar die rondingen zijn dat niet.

Voorkant van de mogelijke Google Pixel 8a in Blauw.
Mogelijke Pixel 8a

Alleen de eerste Google Pixel had relatief sterke rondingen; daarna waren de hoeken vooral hoekig. Dat lijkt te veranderen met de Google Pixel 8a. Opvallend, want de Pixel A heeft toch vooral op zijn broertjes geleken. Volgens de bron van de foto's krijgt de Pixel 8a dezelfde Tensor G3-chipset als de 8-serie, maar mist het mogelijk wat functionaliteit. Dezelfde strategie die Google toepast op de 7-serie.

Google Pixel 8a in Blauw van opzij

Jade of hemelsblauw

Voorlopig krijgen we alleen afbeeldingen te zien van de vermeende Pixel 8a in het blauw. Ook krijgt de Pixel 8 een blauwe versie genaamd 'Jade,' en voor de Pixel 8 Pro wordt de blauwe versie 'Sky Blue' genoemd. De onthulling van het apparaat staat waarschijnlijk gepland voor de eerste helft van 2024.

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 8a verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel