Weinig verrassingen op specificatieblad Samsung Galaxy S21 Ultra


Een lijst met verwachte specificaties voor Samsung's Galaxy S21 Ultra is opgedoken. De lijst bevat de gebruikelijke specificaties voor een moderne smartphone. Zal Samsung kunnen verrassen als hij uitkomt?

Het antwoord daarop valt nog te bezien. De lijst bevat de gebruikelijke functies die we inmiddels van Samsung gewend zijn. De lijst is afkomstig van 91mobiles die beweert zijn informatie te hebben van Ishan Agarwal, een bekende insider op Twitter.

Samsung Galaxy S21 Ultra render
De toekomstige S21 Ultra in het zwart

En toch wordt verwacht dat de Galaxy S21 Ultra de meest uitgebreide telefoon in de S21 familie zal worden met de beste en meest indrukwekkende specificaties.

  • 6,8 inch Dynamic AMOLED 2X met 144 Hz
  • 108 MP camera
  • 40 MP selfiecamera
  • 5000 mAh batterij
  • Snapdragon 875 of Exynos 2100 met 12 GB RAM

De S21 Ultra zou typenummer SM-G988U hebben en intern de codenaam O3 dragen. De afmetingen worden geschat op 165,1 x 75,6 x 8,9 millimeter. Als je de camera meerekent, is hij 10,8 millimeter dik. Daarmee is hij iets smaller en korter dan de S20 Ultra maar veel verschilt het niet.

Aankondiging van de S21 Ultra

De verwachte kleuren zijn zwart en zilver en de lancering staat gepland voor ergens in januari 2021. Dat is een maand eerder dan gebruikelijk, mogelijk om de wat tegenvallende resultaten van de S20-familie goed te maken. Men zou dan verwachten dat het toestel groot zal zijn met indrukwekkende functies en kenmerken. Mogelijk volgen die nog, want uit het bovenstaande blijkt dat nog niet.

(afbeelding)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel