Apple kondigt zweetbestendige AirPods 3 met ruimtelijke audio aan


Apple heeft tijdens zijn najaarskeynote de derde generatie Airpods aangekondigd. De nieuwe draadloze oordopjes krijgen Spatial Audio en zijn spatwater- en zweetbestendig.

De komst van de AirPods 3 werd alom verwacht. Ze hebben een vernieuwd ontwerp met een kortere steel. Noice canceling ontbreekt, maar hij is wel zweetbestendig en er is Spatial Audio. Deze ruimtelijke geluidservaring zorgt ervoor dat als je je hoofd beweegt het geluid lijkt te blijven waar het vandaan kwam.

Apple AirPods 3rd gen main keypoints

De AirPods gen 3 heeft een iets langere batterijduur van 6 uur muziek luisteren. Dat is een uur langer dan het vorige model. In combinatie met de oplaadcase krijg je zelfs 30 uur. De case kan worden opgeladen via een Lightning-kabel of draadloos via MagSafe of Qi.

Adaptieve EQ

Apple besteedde tijdens de keynote veel aandacht aan de Adaptive EQ-functie. Geen oor is hetzelfde en iedereen hoort geluid anders, zelfs hetzelfde geluid. Door de vorm van je oor te analyseren, kunnen de AirPods 3 geluid min of meer afspelen zoals de muzikant het bedoeld heeft. Een naar binnen gerichte microfoon vangt geluidsgolven op en past automatisch de lage en middenfrequenties aan.

AirPods 3 prijs

De nieuwe oordopjes zijn vanaf vandaag te bestellen en worden op dinsdag 26 oktober uitgebracht. De prijs is 179 dollar of 199 euro. De AirPods 2 zijn nog steeds te koop maar dalen in prijs naar $129 of $149.


Prijsvergelijker Apple AirPods 3 MagSafe
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue   € 227,00 € 227,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple AirPods 3 MagSafe


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel