Onleaks toont herkenbare Google Pixel 7a


Neem de Google Pixel 6a, giet er wat Pixel 7-saus overheen en we krijgen de Google Pixel 7a. Renders van dit nog onofficiële toestel zijn gepubliceerd en komen van professionele leaker @onleaks.

Kijkend naar onderstaande renders wordt duidelijk dat Google het zichzelf niet moeilijk heeft gemaakt. Het ontwerp van de Pixel 7a lijkt erg op de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Maar we zien ook overeenkomsten met de Pixel 6a, en daarom lijkt het de perfecte kandidaat om precies dat op te volgen.

Render van de aankomende Google Pixel 7a in een witzilveren afwerking.
De Pixel 7a in een wit/zilveren afwerking

De camerabalk die Google toepast heeft een aluminium kleur en bevat ten minste twee camera's. Vermoedelijk een primaire camera en een camera met een ultra-groothoeklens. Eerdere geruchten spraken over een scherm met een vloeiende 90Hz-weergave, een verbeterde camera en de nieuwe Google Tensor G2-processor. Nieuw dit jaar is vermoedelijk draadloze oplaadmogelijkheid voor de Pixel 7a.

Pixel 7a aankondiging

Google kondigde in mei 2022 de Pixel 6a aan. Op het moment van schrijven is dat nog niet zo lang geleden. Het is dus nog maar de vraag hoe lang het duurt tot we de Google Pixel 7a in de winkels vinden. De bron schat begin 2023, maar wij gokken dat het nog langer kan duren.

.


Prijsvergelijker Google Pixel 7a
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Paradigit
Charcoal
€ 439,00 € 439,00   Bekijk
Coolblue
Charcoal
€ 449,00 € 449,00   Bekijk
MediaMarkt
Charcoal
€ 449,00 € 449,00   Bekijk
Proximus
Charcoal
€ 479,99 € 479,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 7a


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel