Officiële renders tonen Samsung Galaxy A25 5G


Android Headlines heeft renders gepubliceerd van de aankomende Samsung Galaxy A25. Deze 5G-telefoon wordt mogelijk ergens in de eerste helft van 2024 aangekondigd en vertoont sterke gelijkenissen met de Galaxy A24.

Het bewijs dat we kijken naar de Galaxy A25 en niet naar de A24 blijkt uit de kleur hieronder. We hebben de Galaxy A24 nog niet eerder in die kleur gezien. Naast dat beide toestellen er hetzelfde uitzien, vertonen ook de specificaties opmerkelijke overeenkomsten.

Officiële render van Samsung Galaxy A25 geplaatst op Android Headlines.
De vermeende Galaxy A25 van Samsung

Dit betekent dat er drie camera's op de achterkant van de Galaxy A25 zitten; waarschijnlijk een 50MP hoofdcamera, 5MP ultragroothoekcamera en een 2MP macrocamera. De processor lijkt anders: dit keer is het geen MediaTek-chip maar een in eigen huis gebakken Exynos 1280. Wat de eindgebruiker daarvan zal merken, valt nog te bezien. Misschien heeft Samsung wat softwarefuncties toegevoegd om het wat frisser te maken.

A25 of toch A24 5G?

Samsung heeft niet eens de moeite genomen om een nieuwe wallpaper te maken. Dit doet ons vermoeden dat we in plaats daarvan naar de A24 5G kijken. Deze telefoon werd al lange tijd verwacht, maar nooit aangekondigd. Hiervoor hoefde Samsung alleen maar 5G-ondersteuning toe te voegen, iets dat de Exynos 1280 heeft.

De bron denkt dat Samsung de Galaxy A25 ergens in de eerste helft van 2024 zal aankondigen in in totaal vier kleuren; wit/blauw, blauw, geel en zwart.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel