Exclusief: Zo berg je de S Pen op met je Samsung Galaxy S21 Ultra


De aankomende Samsung Galaxy S21 Ultra zal ondersteuning hebben voor de S Pen, zoveel is inmiddels wel duidelijk. En we weten ook dat de pen niet in het toestel zelf wordt opgeborgen. In plaats daarvan brengt Samsung twee hoesjes uit. Eerder dook al een Book Case op met ruimte voor de S Pen, vandaag leren we dat er een tweede hoesje aankomt.

De voorkant van de omslag verscheen eerder, samen met de boekenkoker, maar het bleef onduidelijk hoe de pen was opgeborgen. Nieuwe beelden geven een antwoord op die vraag.

Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje met S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje met S Pen

Het lijkt erop dat Samsung magneten gebruikt om de pen op zijn plaats te houden. Er is niets anders dat de pen op zijn plaats lijkt te houden. Bij eerdere Galaxy Note telefoons raadde Samsung het gebruik van magnetische hoesjes af, omdat ze de werking van de pen negatief zouden kunnen beïnvloeden.

Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje met S PenSamsung Galaxy S21 Ultra hoesje met S Pen
Links de afbeelding die eerder verscheen, rechts de nieuwe afbeelding

Samsung heeft op 14 januari een Unpacked-evenement gepland staan, waarbij de Samsung Galaxy S21 Ultra samen met de S21+ en S21 hoogstwaarschijnlijk aangekondigd zullen worden. Verwacht daarnaast veel accessoires waaronder dit soort hoesjes. De afgelopen dagen zijn er al heel wat uitgelekt, onder meer op onze eigen website.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel