Exclusief: Samsung Galaxy S22 krijgt "langzamere" 25W snellader

Samsung Galaxy S22+ en S22 Ultra krijgen sneller 45W


We hebben enkele specificaties ontvangen van de aankomende Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra. Een daarvan gaat over de batterij en specifiek hoe snel deze kan worden opgeladen. En wat zegt dit ons allemaal? Als we de S22 vergelijken met de rest, is er nogal wat verschil.

Want de Galaxy S22 kan net als de S21 en de S20 daarvoor maar tot 25W geladen worden. Als u meer snelheid wilt, moet u de S22+ of S22 Ultra kopen. De lader kan deze telefoons opladen met maar liefst 45W. Eerder ging het gerucht, misschien zelfs de wens, dat het instapmodel S22 ook een lader met meer vermogen zou krijgen.

Samsung Galaxy S22 25W snelladenSamsung Galaxy S22 Plus 45W snelladen
Snelladen op de S22 vs de S22+: klik voor grotere afbeelding

De bovenstaande afbeeldingen leren ons verder dat het volledig opladen van de Samsung Galaxy S22 maar liefst 70 minuten duurt. Met de S22+ wordt dat teruggebracht naar 60 minuten. Hoe lang de batterij van de S22 Ultra nodig heeft om volledig op te laden, weten we niet. We hebben de afbeelding waarop dat te zien is (nog) niet gevonden.

Uitgepakt evenement

Samsung kondigt de Galaxy S22-serie aan tijdens het Unpacked Event op woensdag 9 februari. In de tussentijd zijn ze begonnen hun partners op de hoogte te brengen, met behulp van afbeeldingen zoals hierboven. Die leren ons inmiddels niet veel nieuws meer, want zo'n beetje alles over de serie is al uitgelekt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel