Foto's tonen nog niet officiële OnePlus Nord CE 3


Er zijn foto's opgedoken van de nog onaangekondigde OnePlus Nord CE 3. Het toestel heeft een opvallende achterkant met twee ronde cameramodules, maar beschikt toch over drie camera's.

Eerder lekten de specificaties van de Nord CE 3 met de codenaam 'Larry'. Het toestel zou een triple-camera setup krijgen aan de achterkant bestaande uit 108, 2, en 2 megapixel. De primaire camera krijgt zijn eigen ronde uitsparing, terwijl de andere 2MP camera's allebei in de tweede uitsparing eronder zitten.

Foto's van de camera van de nog onaangekondigde OnePlus Nord CE 3.
De achterkant van de Nord CE 3 met zijn camera's

De achterkant heeft een glanzende afwerking, waardoor hij erg gevoelig lijkt voor vingerafdrukken. De twee ronde camera-uitsparingen zijn te vinden in de linkerbovenhoek en steken behoorlijk uit. Rechts daarvan zien we een flitser. De bron heeft foto's van een groene versie, maar het is onduidelijk of dat de enige kleur is van de OnePlus Nord CE 3.

120Hz-scherm, vingerafdrukscanner in powerknop

Uit andere foto's, die verschenen op MySmartPrice, zien we een plat 6,7-inch scherm met vloeiende 120Hz weergave. Aan de bovenkant zit een gaatje voor de 16MP selfiecamera.

Foto's van de voorkant en zijkant van de OnePlus Nord CE 3.
De Nord CE 3 van de voor- en zijkant

Waar we geen foto van krijgen is de binnenkant. Maar daar vinden we naar verluidt een Snapdragon 695-processor met 5G-ondersteuning. Die chipset wordt gezelschap gehouden door 8 of 12GB RAM, maximaal 256GB opslaggeheugen en een 5000mAh batterij. Als de geruchten verder kloppen, kan die laatste snel worden opgeladen met 67W.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel