Exclusief: Officieel persmateriaal toont Samsung Galaxy S23+


Samsung is momenteel bezig met het verspreiden van persmateriaal voor de aankomende Galaxy S23 Plus. Gelukkig hebben we deze bemachtigd en kunnen we ze nu met jullie delen. Daarbij zien we het toestel in vier organische kleuren en vanuit elke denkbare hoek.

De aankondiging van de S23+ is aanstaande. De onthulling vindt plaats op woensdag 1 februari tijdens een speciale Galaxy Unpacked. Hier worden naast de S23 Plus ook de S23 en S23 Ultra verwacht. Maar we kunnen verdere productaankondigingen niet uitsluiten.

Samsung Galaxy S23+ in Cream.
De S23+ in crème

Net als de andere S23-modellen zal ook de S23+ in vier verschillende kleuren uitkomen. Deze heten vermoedelijk 'Phantom Black', 'Cotton Flower' (Cream), 'Botanic Green' en 'Misty Lilac'. Hieronder zie je ze van alle kanten; klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Galaxy S23+ in vier kleuren

Samsung Galaxy S23 Plus persmateriaal in Phantom Black.
De S23+ in Phantom Black
Persmateriaal met de Samsung Galaxy S23+ vanuit alle hoeken in Cotton Flower.
De S23+ in Cotton Flower (crème)
Persmateriaal met de Samsung Galaxy S23+ vanuit alle hoeken in Botanic Green
De S23+ in botanisch groen
Persrenders die de Samsung Galaxy S23+ in Misty Lilac vanuit alle hoeken tonen
De S23+ in Misty Lilac

Naast het feit dat de S23 Plus groter en duurder is dan de S23, weten we opvallend weinig over andere verschillen. Misschien zijn er helemaal geen, waardoor zijn toekomst onzeker is. Er gaan geruchten dat dit het laatste Plus-model is, maar er is nog niets zeker. We wachten eerst de lancering af, die woensdag 1 februari zou moeten plaatsvinden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel