Exclusief: Samsung Galaxy S23 Ultra renders lekken online


Nadat eerder het officiële persmateriaal van de Galaxy S23 uitlekte, hebben we persmateriaal van de S23 Ultra weten te bemachtigen. We zien vier kleuren en alle hoeken.

Samsung heeft aangekondigd dat het zijn eerste Galaxy Unpacked van het jaar zal houden op 1 februari. Tijdens dit persevenement zullen nieuwe Galaxy-telefoons worden aangekondigd, waaronder waarschijnlijk de S23, S23+ en de S23 Ultra hieronder. Alle voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, vandaar dat we onderstaande persafbeeldingen hebben weten te bemachtigen.

Samsung Galaxy S23 Ultra render voor- en achterkant met S Pen in Groen.
De S23 Ultra in Botanic Green en met S Pen

We zien de Galaxy S23 Ultra in vier verschillende kleuren en vanuit alle hoeken. Net als bij de S22 Ultra beschikt het toestel over een ingebouwde S Pen en heeft het een vergelijkbaar ontwerp met kleine wijzigingen.

Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Phantom Black.
S23 Ultra in Phantom Black
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Cotton Flower.
S23 Ultra in katoenbloem
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Botanic Green
S23 Ultra in botanisch groen
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Misty Lilac
S23 Ultra in Misty Lilac

De Samsung Galaxy S23 Ultra zou de eerste Galaxy telefoon zijn met een 200MP camera. Daarnaast zijn problemen met de autofocus volledig verholpen en beschikt het toestel naar verluidt over verbeterde stabilisatie voor scherpere opnames. De overige functies van het toestel worden op 1 februari onthuld. Het evenement begint om 19.00 uur CET en is online te volgen op de website van Samsung.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel