Officieel: Samsung kondigt Galaxy S23-serie aan op 1 februari


Dagen na het lekken van de datum maakt Samsung de lancering nu officieel. De volgende Galaxy Unpacked vindt plaats op woensdag 1 februari 2023. De Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra worden tijdens dit evenement verwacht, maar er kunnen nog meer productaankondigingen volgen.

Samsung Colombia heeft de datum kort vermeld op zijn website, dus dit nieuws komt niet als een verrassing. Het evenement begint om 19:00 Central European Time en is te zien op de website van Samsung. Ook de pers is uitgenodigd om het evenement bij te wonen. Dit is het eerste persoonlijke evenement van Samsung sinds de COVID-19 uitbraak.

Samsung Galaxy Unpacked uitnodiging voor de S23-serie.
Galaxy Unpacked uitnodiging voor de S23-serie

Het Galaxy-evenement krijgt de omschrijving "Epic nights are coming." Samsung schrijft ook: "Maak je leven episch & deel het met de wereld. Dat is wat je zult ervaren met de nieuwste innovaties in onze meest geavanceerde Samsung Galaxy ooit. Sta versteld van wat deze smartphone allemaal kan".

Vorige Galaxy Unpacked

Samsung kondigde in februari ook de Galaxy S22 aan, maar een week later dan de S23. De S21 werd daarentegen in januari opnieuw aangekondigd. Maar over het algemeen kondigt Samsung de nieuwste generatie Galaxy S-telefoons in het eerste kwartaal aan.

Verwachte specificaties

Van de S23 en S23+ weten we dat het toestel aan de achterkant een vernieuwd ontwerp krijgt dat meer in lijn is met andere Galaxy-telefoons. Aan de voorkant zijn de verschillen minimaal, met iets kleinere schermranden. De S23 Ultra blijft iets hoekiger dan zijn kleinere broertjes en wordt naar verwachting het eerste Galaxy toestel met een 200MP camera.

Vroege reservering van de nieuwste Galaxy-telefoon van Samsung.
Nog niet onthuld, nu al te reserveren

Voorbestelling begint nu

Samsung is in sommige landen meteen begonnen met het aannemen van voorbestellingen. Je krijgt korting en een hogere inruilwaarde voor je huidige smartphone door er een te reserveren.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel