Lederen hoesje voor Samsung S23 lekt online uit


De lancering van de Galaxy S23 staat gepland voor 1 februari. Zoveel heeft Samsung al bekendgemaakt. Maar nu duiken ook accessoires eerder op dan de bedoeling was. Starring today is een leren hoesje bedoeld voor de S23.

De hieronder getoonde case werd ontdekt door @_SnoopyTech_ op ebay. De getoonde hoesjes zijn bedoeld voor de S23, evenals de S23+ en S23 Ultra in de kleuren Camel Brown, Zwart, en een nauwelijks te onderscheiden Groen.

Lederen hoesje voor de Samsung Galaxy S23 in een bruine kleur met de naam Camel Samsung Galaxy S23 Leather Case in Black Samsung Galaxy S23 Plus lederen hoesje in de kleur Groen
Leren hoesjes voor de S23 en S23+ in Camel, Zwart en Groen

Er zijn ook hoesjes voor de S23 Ultra opgedoken. Deze zijn ook van leer en verkrijgbaar in dezelfde bruine Camel kleur en een zwarte versie. De groene versie is niet gespot, maar of dat ook betekent dat die niet bestaat, weten we niet.

Samsung Galaxy S23 Ultra leren hoesjes in Camel Brown en Zwart.
De leren hoesjes van de S23 Ultra in Camel (bruin) en Zwart

De bovenstaande hoesjes laten duidelijk de contouren zien van de nieuwe camera-indeling van de S23-serie. Samsung groepeert de camera's niet langer in de hoek, maar plaatst ze elk apart.

Grote camera's

Als je de lay-out van de S23 Ultra vergelijkt met die van de S22 Ultra, valt op dat de camera's iets groter zijn. Of dat ook betekent dat Samsung grotere sensoren en lenzen toepast, is nog onduidelijk. Die geruchten zijn er wel, maar ze worden pas officieel als Samsung de toestellen aankondigt.

.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel