Samsung publiceert per ongeluk lanceringsdatum Galaxy S23-serie


Samsung Colombia heeft per ongeluk de uitnodiging voor Galaxy Unpacked op zijn website geplaatst. Tijdens dit evenement wordt naar verwachting de Galaxy S23-serie uitgebracht. De uitnodiging is inmiddels verdwenen, maar we weten nu genoeg.

Het eerste Galaxy Unpacked-evenement van 2023 wordt gehouden op 1 februari. In het Spaans lezen we: "Epische momenten komen eraan." Waar Samsung met dat laatste precies op doelt, is onduidelijk.

Galaxy Unpacked-aankondiging voor 1 februari, waarschijnlijk bedoeld voor de Galaxy S23-serie.

De uitnodiging was niet bedoeld om vandaag te worden verzonden; Samsung Colombia heeft het sindsdien offline gehaald. Ice Universe was gelukkig snel genoeg om een kopie te maken.

Drie camera's

De uitnodiging toont verder drie afzonderlijke camera's. Bij de S22 en S22+ zitten deze samen op een verhoogde hoek. Deze Contour Cut stijl zal verdwijnen met de introductie van de S23 serie.

Als je een beetje speelt met de belichting van bovenstaande afbeelding, zie je dat de onderste camera een zogenaamde periscooplens heeft. Deze maakt optisch zoomen mogelijk. We gaan er momenteel van uit dat alleen de S23 Ultra een periscooplens krijgt. De getoonde camera's behoren dus hoogstwaarschijnlijk tot het meest uitgebreide model in de S23-serie.

Organische kleuren

De afbeelding toont verder een groen blad en een lilakleurige bloem. Dit is geen toeval. Eerder ging het gerucht dat de groene versie 'Botanic Green' zou gaan heten en de paarse variant 'Misty Lilac.' Andere verwachte kleuren zijn 'Cotton Flower' en 'Phantom Black'.

Marktonderzoeker Ross Young verwacht naast de eerder genoemde vier kleuren meer kleurversies voor de Galaxy S23 Ultra. Hij verwacht ook "Gray," "Light Blue," "Light Green," en "Red. Samsung mag deze kleuren uitsluitend via zijn eigen verkoopkanalen verkopen. Het gebruikt een soortgelijke strategie met de Galaxy S- en Z-serie.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel