Samsung toont Galaxy Ring, maar vergeet te vertellen wat het doet


Samsung lijkt een nieuw type productcategorie te onthullen en heeft hier al een tipje van de sluier over opgelicht tijdens Galaxy Unpacked. De Galaxy Ring wordt als ring gedragen, maar veel meer weten we niet.

Tijdens de onthulling van de S24-serie werd een geheel nieuw product getoond: de Galaxy Ring. We hebben het kort gezien, maar Samsung heeft niet gezegd wat het doet, wat het kan, hoeveel het kost en wanneer het op de markt komt.

Samsung Galaxy Ring getoond tijdens Galaxy Unpacked.
Samsungs nieuwe Galaxy Ring

De Galaxy Ring werd getoond na een heel verhaal over Samsung Health en de nieuwe gezondheidsfuncties. De ring bevat waarschijnlijk verschillende sensoren die kunnen worden gesynchroniseerd met Samsung Health. Vergelijkbaar met de Galaxy Watch. Degenen die het niet prettig vinden om 's nachts met een smartwatch te slapen, zouden in plaats daarvan de Ring kunnen gebruiken.

Andere slimme ringen

Mocht de Samsung Galaxy Ring zijn wat we denken dat het is, dan is het zeker niet de eerste slimme ring. De bekendste concurrent is misschien wel de Oura Ring, die al aan zijn derde generatie toe is. Deze ring kan slaapgegevens, hartslag en temperatuur meten.

Mocht Samsung de concurrentie aangaan met de Oura Ring Gen 3, dan zou het moeten mikken op een adviesprijs van 299 dollar. Dat is immers wat het instapmodel van Heritage kost.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Ring verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel